Post by unintrecnalche on Mar 13, 2022 1:00:51 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Baron: War of Nations ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Baron: War of Nations IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje mnoho tokenů ▞▞▞
▞▞▞ Sky Baron: War of Nations 2022 version ▞▞▞
Dávám 3 hvězdičky, protože to není totéž jako War Wings, aby to bylo skutečné detailní letadlo. Pokud dokážete lajkovat téměř stejně jako War Wings, jsem opravdu rád, že budu hrát celý den. Ta hra mi opravdu chybí.. mimochodem další jako ovládání je dobré, grafika je realističtější, zvuk děla je realistický a přidává více bojového režimu a hud je třeba zlepšit a nakonec můžete dát více letadel z 2. světové války. To je vše, co řeknu. Děkuji a přeji hodně štěstí do budoucna.
Nemůže způsobit ani trochu poškození a pak vás nepřátelský AI zabije během 1 sekundy odinstalace
Strávil 10 minut pokusem o načtení hry. Nic. P O S
Prozatím získáte 2 hvězdičky. Pokud mi není dovoleno hrát online, jaký má smysl vůbec hrát?
Bude přidán pohled první osoby?
Celkově je to dobrá hra, ale je tu něco, co byste měli přidat, že je systém vyvažování, protože pokaždé, když se připojím k serveru, vždy uvidím letadlo, které je vyšší hodnosti
dobrá hra
Hra War wing no1
Seká se to a to jsem na WiFi škoda
Přeji si létat rychleji
Nejhorší pilotní hra vůbec.
toto je online hra pro více hráčů neinstalujte!!!!!!!!!
Nestahujte, co je to za hru 😡
Velmi obtížné použití.
Hra se nespustí, pouze zobrazí růžovou obrazovku a zablokuje se. Restartovali a přeinstalovali, ale stále stejný problém.
Není to pvp, ale pve
Nejlepší hra všech dob, prosím pokračujte
Tato hra je tak úžasná!!!!, ale můžete ji udělat mnohem realističtější, aby mohla dělat rolovací a smyčkové manévry, takže boj bude intenzivní
Clone Armies: Battle Game แอ็กชัน abff
Hra je plná softwarových chyb, problém je v tom, že se zdá, že PBL Games nereagují nebo nepracují na opravě problémů, hra okamžitě zamrzne pokaždé, když se pokusíte použít funkci Chat. Jednotky nefungují, žebříček, nefungují, chyby nejsou problémem, ale skutečností, že tyto problémy jsou zde od prvního dne a neopravují se. PBL však nemá problém vzít si peníze za použití některých z těchto nefunkčních funkcí. Všichni změní vaše recenze na 1 hvězdičku, dokud PBL neodpoví.Většinou žádní skuteční hráči, viděl jsem jen pár dalších hráčů ve více než 100 hrách, zbytek je generován automaticky, poznáte to, když ve výsledku hry není žádná šipka „rozbalovací“ role. také zabugované jako nefunkční tlačítka, nefunkční herní režimy, pouze dva scénáře (zápas na smrt a obrana vaší základny), kde je obrana základny otravná a lze ji velmi snadno vyhrát letem do nepřátelské základny.
Hra je tak nespravedlivá pokaždé, když můj tým málem vyhraje na tréninku, pak se objeví ai. Nesnáším to grafika je bqd
Sát
Špatná hra
🖕🏿🖕🏿🖕🏿🖕🏿🖕🏿🖕🏿🖕🏿🖕🏿🤛🤛🤛🖕🏿🤛🤛🤛🖕🏿🖕🏿🖕🏿🤛🖕🏿🖕🏿🖕🏿.
gtu
Jednoduše dobrá hra, ale měli byste se od war wings naučit víc, jsem si jistý, že vše, co jsme chtěli, jsou jako war wings.
Byla to velmi špatná hra, protože když hru spustím a vyberu rychlou shodu, telefon se vypne.
Pěkná hra
Řekli, že je online a offline. Wye nedělá offline, že jsem otevřel, řekli, že je třeba online, myslím, že to musíte zkontrolovat, prosím
Jak je to s tryskáčem v mém prvním rychlém zápase
Tuto hru bych ohodnotil pěti hvězdičkami, ale před několika dny, když si vyberete vlastní hru, se stránka s umístěním a zápasem nenačte. Tlačítko Start nefunguje, nemůžete si vybrat umístění hry nebo typ zápasu. Tato hra se mi tak líbila, že jsem do ní zaplatil za vylepšení letadla. Nikdy jsem neplatil do žádné hry, tečka. Nejedná se o problém s telefonem nebo internetem, protože mohu procházet všechny stránky bez zpoždění nebo vyrovnávací paměti, kromě případů, kdy se pokusím spustit hru na stránce umístění/zápasu.
Chci tuto aplikaci, protože válečná letadla bojují s jinými letadly
Sky Baron: War of Nations 動作 feh
Myslím, že by to mohla být trochu legrace. Mám jeden problém a pravděpodobně proto, že nemůžu nic přečíst, protože je tak malý. Můj problém je, že nemůžu najít, jak tu zatracenou věc zastřelit. Ale jak jsem řekl, pravděpodobně moje chyba.
Je to skvělá hra
Cílový zámek je na hovno! Vystřelím balon nebo jiné letadlo a systém mě vyhodí. přejde od pojistky až po vystřelení letadla, na které má zámek jiný letec. stáhl cíl do spoluhráčů i nepřátel s tímto problémem. protože opustí můj cíl pro letadlo křižující mou cestu a stáhne mě doleva, nahoru, dolů, doprava do jiné roviny.
اللعبه نوعا ما ممتعه لكن اذا تضيفه انماط للعب اكثر مثل نمط السيطره على الاعلام السيطره على الاعلام و غيرها ستستحقق اكلعبه اكثر من 5 اكثر من 5 نجوم بعد هذا التحديث و شكرا
je to úžasná hra
Nejhorší
Tato aplikace nefunguje
Děkuji, takže se mohu nyní připojit k mému účtu?