(Android/iOS) Invata limba italiana cheat code generator de pietre prețioase
Mar 13, 2022 0:34:04 GMT -5
Post by unintrecnalche on Mar 13, 2022 0:34:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Invata limba italiana ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Invata limba italiana IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code generator de pietre prețioase ▞▞▞
▞▞▞ Invata limba italiana 2022 version ▞▞▞
Este o aplicatie buna
Îmi spun că această aplicație nu funcționează. Acest lucru este adevărat. ROSETTA STONE ESTE EXCELENTĂ: această aplicație. Este un mare mincinos. TOȚI VREM SĂ ÎNVĂMĂ. NU RĂȘIM
Nu este gratis. E o minciuna.
Prea mult conținut blocat
Această aplicație este uimitoare pentru a învăța italiană
foarte tare
Bun și pentru a ajuta la citirea limbii.
E destul de bine. Destul de inventiv
Learn Italian. Speak Italian Образовање tthv
Nauka włoskiego - Mondly Edukacja kunj
Folosesc această aplicație de aproximativ o săptămână. Chiar imi place! Este ușor de navigat, are o mulțime de lecții diferite de făcut și poți repeta lecțiile pentru exersare suplimentară. L-am prins pentru a învăța italiana, dar am ajuns să deblochez toate limbile disponibile și am adăugat japoneză. Am învățat multe până acum!
Util
Nu a avut nicio opțiune pentru anularea abonamentului. Trebuie să o faci pe Play Store. Poate că așa funcționează lucrurile acum, dar de ce trebuie să se piardă cineva într-o aplicație, deoarece sistemul de gestionare a abonamentelor s-a schimbat? De fiecare dată când se schimbă tehnologia, utilizatorii trebuie doar să ajungă din urmă? Nu, nu funcționează așa. Vă asumați responsabilitatea de a comunica cu clienții dvs. cu privire la plățile acestora.
Belajar Itali Pendidikan chl
foarte util
O aplicație foarte bună îi place să învețe și să se distreze făcând asta
Doar copiați ceea ce spun ei
Îmi loc!
Nu este deloc gratuit. Hai, doar o lecție gratuită la fiecare 16 ore? Asta e ridicol. Te bombardează cu adaosuri de fiecare dată.
Este foarte bună
Все платно как то неудобно Ну да есть бесплатный урок но только один в каждом эпизом эпизом эпизом эпизоде но только один.
Não consigo cancelar o pagament mensal
buna treaba
E simplu și ușor da învațat
Și amintindu-și.
Este cu adevărat util❤️
Prețul de 50$ pe an este prea mare, faceți-l 10$ și veți obține mult mai mulți clienți.
Doar ca nu e toată gratis prima lecție și atât
super
Această aplicație nu se va deschide pur și simplu. Afișează întotdeauna eroarea serverului
Util și interactiv, îl iubesc✌
Dacă îl cumpărați pentru o lună, vă taxează automat în fiecare lună. Atenție cu acesta
Nu, nu e gratis
grozav. dar se pare că unele sunet sunt scurtate. urcând un nivel nu a făcut nimic. mai aveau aceleași lecții care erau deja finalizate.
Acest sistem este de departe cel mai bun pe care l-am văzut și cu care am lucrat. Am predat limba rusă la liceu și colegiu timp de peste 25 de ani, așa că le-am „văzut pe toate”.„Este de departe cel mai bun, mai ales pentru cei care doresc să învețe în timpul lor și în ritmul lor. Felicitări!!!
Learn Italian. Speak Italian Образовање tthv
Nu merge, a fost oprit, nu știu de ce?
Ar trebuie sa fie mai ieftin pentru incepatori sau free . Aici dezavantaj voi. Pacat
De ce să spunem că este taxă dacă este doar o încercare.. clic pe momeală
Este foarte interesant. Si plăcut.
Ei trebuie să găsească o modalitate mai bună de a face bani, ei aliniază mai multe subiecte la care nu ai acces pentru că trebuie să plătești, oamenii au șansa de a face doar prima lecție și apoi zilnic ceva... sunt înșelătoare ...
Încă repeți aceeași propoziție în același exercițiu și exercițiile sunt plictisitoare doar 3 tipuri de întrebări!
Foarte bună aplicația. Știu un pic italiana atunci când este vorba de a comunica îmi vine puțin greu. Dar aplicația dată mă va învăța toate vorbele și frazele de comunicare cu oamenii din apropiere.
Sunt italian și mi-am dorit să învăț puțin mai multe pentru GCSE-urile mele.Din păcate, această aplicație nu a furnizat niciun buton pentru omitere, astfel încât să nu fiu nevoit să învăț cuvântul ciao și să exersez cum să-mi spun nenorocitul de nume din nou și din nou. Suparat si am dezinstalat.
În calitate de utilizator nou, îmi place această aplicație... este concepută pentru a vă învăța în ritmul dvs....cu recenzii dacă este necesar...este extrem de utilă și ușor de utilizat... După câteva zile de lucru cu ea, Am decis să obțin abonamentul anual, care era și pe special, merită din plin...
Din punct de vedere tehnic, învață traducerile în italiană ale expresiilor, frazelor și propozițiilor engleze. De asemenea, caut un lucru care să învețe cum să construiești un cuvânt și să învețe literele italiene. Dar totul este grozav și fascinant!
E superb daca era gratis era mult mai bine
Foarte bună aplicația și folositoare
simplu si eficient
Belajar Itali Pendidikan chl
Shopping Mall Girl: Style Game Santai onix
Toate cu taxă