Post by unintrecnalche on Mar 13, 2022 0:31:06 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn Japanese with Ling ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn Japanese with Ling IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак ресурс ▞▞▞
▞▞▞ Learn Japanese with Ling 2022 version ▞▞▞
гарно
Мені це дуже подобається, просто не сподівайтеся, що ви зможете використовувати все безкоштовно
Дуже інформативний додаток
я тільки почав, але уроки дуже корисні!! лише після одного уроку я все зрозумів! те, як він навчає, дійсно простий і корисний!
Чудово для початківців, які розуміють англійську.
добре
гарна програма для вивчення японської мови, не кожна програма може вибрати кантонську мову. я люблю це
Чудова програма, яка допомогла мені дуже легко вивчити японську
𝙸'𝚖 13 𝚊𝚗𝚍 𝚕𝚎𝚊𝚛𝚗𝚒𝚗𝚐 𝙹𝚊𝚙𝚊𝚗𝚎𝚜𝚎 𝚠𝚊𝚗𝚝 𝚝𝚘 𝚕𝚒𝚟𝚎 𝚒𝚗 𝙹𝚊𝚙𝚊𝚗 𝙹𝚊𝚙𝚊𝚗
❤❤❤
Learn Japanese with Ling Εκπαίδευση kdo
Це дуже здорово, але як ви взагалі пишете по-японськи
Чудовий додаток для навчання та практики розмови японською мовою
це хороший додаток для студентів
Великий мозок
Learn Japanese with Ling Izobraževanje wrh
Я можу легко вивчити японську
Мені подобається. Це корисно.ありがとう
My Restaurant Cooking Home Arkádové yrb
Ідеальний додаток для вивчення японської мови 😁 Ви можете вивчати сценарії та словниковий запас в одному місці !!
дуже погано, мені подобається
Хороший додаток
Ця програма дуже корисна. Мені подобається
Простий у використанні
Схожий на Lingodeer і Duolingo, але мені подобається, принаймні, поки що. Є кілька місць, які цікавіші, як-от бесіди.
Поки що мені подобається
Я не можу відкрити програму, навіть якщо у мене хороше з’єднання з Інтернетом, екран застряг на жовтому екрані. Будь ласка, виправте це
До цього моменту я все ще на першому уроці, тому не можу поставити 5 зірок.
Я дуже люблю цей додаток
це добре, але нам потрібно купити його для подальшого уроку.
Спершу поставив цьому 5 зірок, це чудовий додаток, але вони хочуть 40 доларів на рік, щоб використовувати його після перших 2 безкоштовних уроків. Понад 100 доларів на все життя! Занадто дорого для мене. Я б заплатив 10 доларів за рік і 20 доларів за все життя. Книга набагато дешевше!
Ця програма полегшує вивчення японської мови
Любіть це! Дуже корисно і легко слідувати
Дивовижний
Дуже хороший і корисний додаток
Ця програма дуже гарна та корисна. Програма дуже корисна. Студенти, які вивчають японську мову, все це додаток дуже корисно. Добре вчись.....
Я рекомендую це, якщо ви хочете швидко вивчити японську мову
Це хороший додаток. Я знайшов його на Reddit і рекомендував би початківцям японської мови. Додаток добре зроблений і має носіїв мови. Унікальною і приємною особливістю є розмови та те, що ви заповнюєте слова, щоб завершити їх. Було б ще краще, якби в додатку був тест, в якому можна було б пропустити кілька розділів, якщо користувач їх уже добре знає. Я більше не абсолютний новачок і буду дотримуватися свого способу навчання. Я буду рекомендувати додаток для абсолютних початківців і тих, хто хоче вивчати мову, коли вони в дорозі, або мають кілька вільних хвилин. Рейтинг: 5/5.
Це захоплююче і легко.
Люблю цей додаток!!! Я щойно завантажив його і мені подобається його графіка....Саюнара
дуже веселий і чудовий додаток
Гарна програма, яку кожен повинен завантажити
Мені подобається це просто і ефективно
люблю це
Гарний додаток, дуже простий для розуміння та дуже корисний для абсолютних початківців. Середні чи просунуті можуть вважати це занадто простим.
Гарний додаток для вивчення мови
Я люблю це 💦
Чудовий додаток для початківців – інтерфейс дуже простий для навігації, а вміст дуже захоплюючий. Я провів лише кілька уроків для початківців, але з нетерпінням чекаю, щоб дізнатися більше на уроках для поглиблених!
Це найкращий додаток