Post by unintrecnalche on Mar 13, 2022 0:28:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Beasts of Balance ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Beasts of Balance IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ розблокувати примогеми ▞▞▞
▞▞▞ Beasts of Balance 2022 version ▞▞▞
Діти люблять ігри!
Весело
Додаток виглядає добре, але особливо коли з’являється ефект, який надає або зменшує бали, фреймери помітно падають. Було б чудово, якби було ще кілька режимів, подібних до того, де тварини б’ються один з одним або щось подібне.
Чудовий
Це найкраща гра з AR.
Чудова гра! Ми просто не можемо запустити режим боїв.
Beasts of Balance Stalo lxva
Це так весело, що моя сім’я любить грати! Але плінтус потрібно купити
Це весело та складно
Beasts of Balance Društvene igre fwsy
Супер весела гра! тонни азарту!
люблю це так добре зроблено. Мені веселіше, ніж дітям, ха-ха
Весело, але дуже важко робити з новими об'єктами.
Весело та складно!
Space Rover: Planet mining Simulatie roig
Чудова весела гра. Чудові персонажі. Зібрав усю родину. Я збираюся plat it loads. Сподіваюся, це було корисно для вас. Він також дружній для будь-якого віку. 6 гравців. Більше, якщо ви хочете робити команди. Не зовсім впевнений, що гра не буде такою. Над усім блискуча гра. Рекомендував би іншим.
Чудова гра, чудова концепція! Я граю зі своїми двоюрідними братами-маличками, а також дорослими друзями.Єдина функція, яку я хотів би, щоб була доступна, — це збереження вашого прогресу/Beasteary у хмарі (прив’язано до імені користувача, а не фізичного пристрою), щоб ви могли продовжити, де ви зупинилися, на різних пристроях. Я знаю, що сервери та сховище дорогі, тому це все ще заслуговує 5 зірок. Я отримав новий телефон, і мені довелося починати все спочатку, але, мабуть, це привід, щоб перейти до штабелювання.
ми любимо цю гру і отримали її як сімейний подарунок
Відмінна гра, за винятком однієї маленької проблеми, плінтус не розпізнає, що ми додали відсканований артефакт, коли ми його додавали. Щоб вирішити це, мені довелося поставити невелику вагу (blu-tack тощо), щоб плінтус розпізнав, що об’єкт був доданий, інакше це була фантастична гра. Перш ніж я додав ваги, коли це сталося, єдиним рішенням було збити вежу, тим самим закінчивши гру. Якби цієї проблеми не виникло, я б поставив додатку 5 зірок.
Це справді добре, але налаштувати це болісно
дивовижний
Ми з дружиною любимо цю гру та режим бою. Він також є улюбленим серед дітей, а також намагається розмістити всіх тварин на плінтусі. Це трохи інвестиції (як і більшість сучасних ігор), але воно того варте.
Чудова гра! Багато веселощів і цінності відтворення.
Приголомшливий addictibg
НАЙКРАЩА ГРА.
стратегічно цікавий
Це дивовижно
весело
Я в захваті від цієї гри!!!!!!!!
я люблю це 🤩
Не працює з рекламованими пристроями
Весела гра з унікальним контролером.
Beasts of Balance Juegos de mesa gny
Може виглядати як дитяча гра, але це дуже дивно!
мій син: "Ця гра найкраща, тому що ми збираємось і збираємо, а потім вибухає вулкан!"
Чудова гра, але завдання не завантажуються...
Мабуть, одна з моїх улюблених сімейних ігор. Все так само як уміє.
Це не працює, ми садимо правильних тварин, і це все ще не працює
Нещодавно купив цю гру, і інтеграція програми працює ідеально. Який чудовий час!
Для підключення до пристрою Bluetooth потрібне розташування GPS. Я хочу викинути його в смітник, але моїм дітям це подобається.
Beasts of balance — це хороша гра для швидких раундів навичок і чудово підходить для тривалого часу, щоб отримати високий бал і максимальний результат, це чудовий подарунок для людей, які люблять стратегію і їм подобаються виклики, в які я граю вже місяць зараз і не можу припинити грати, я б поставив йому 4,5 з 5, тому що іноді плінтус не дає мені сканувати звіра та елементи, але в іншому випадку це 10 з 10
МИ ЦЕ ЛЮБИМО!
Гра не працює.
МЕНІ НАЛАШУЄТЬСЯ ВАШОЮ ГРОЮ🐦🦅🐗🐻🦈🐙👍👍👍👏👏💘